Guinness World Records στην Αλεξανδρούπολη

Την Παρασκευή 15 Απριλίου, στο Hotel Thraki Palace (Αίθουσα «ΟΡΦΕΑΣ») στις 12:00, θα λάβει χώρα Press Conference, κατά την οποία θα γίνει η παρουσίαση – ενημέρωση της εκδήλωσης προσπάθειας κατάρριψης τριών Guinness World Records, από την ομάδα του Master Παραδοσιακών Ιαπωνικών Πολεμικών Τεχνών Κου Κώστα Καρυπίδη.

Προς ενημέρωση, σας υποβάλλουμε τις παρακάτω σχετικές πληροφορίες:

Το Σάββατο 28 Μαΐου 2011, θα πραγματοποιηθούν τρεις ξεχωριστές προσπάθειες κατάρριψης παγκοσμίων ρεκόρ Guinness στο κλειστό γυμναστήριο Αλεξανδρούπολης, βασισμένες σε Ιαπωνικές πολεμικές τέχνες και συγκεκριμένα: ...»

1. Προσπάθεια για τις περισσότερες ανατροπές τριών αντιπάλων σε ένα λεπτό, με την τεχνική Irimi – Kote – Gaeshi (το ρεκόρ κατέχει από τις 26 Ιουνίου 2010 ο κ. Κώστας Καρυπίδης με 51 ανατροπές).

2. Προσπάθεια για τις περισσότερες ανατροπές ενός αντιπάλου σε ένα λεπτό (το ρεκόρ σήμερα κατέχουν δύο Ιταλοί αθλητές του jujitsu με 30 ανατροπές).

3. Προσπάθεια για τα περισσότερα κοψίματα με σπαθί katana εναντίον σταθερών στόχων σε ένα λεπτό (το ρεκόρ σήμερα κατέχει Αμερικάνος με 30 κοψίματα).

Η όλη προσπάθεια θα πραγματοποιηθεί με βοηθούς τα μέλη της Ελληνικής αποστολής που έλαβαν μέρος και εκπροσώπησαν για πρώτη φορά τη χώρα μας στο παγκόσμιο φεστιβάλ πολεμικών τεχνών του BERCY στο Παρίσι τον Μάρτιο 2010.

Στην εκδήλωση θα παρευρεθεί η επίσημη επιτροπή του Guinness World Records από το Λονδίνο, για να τηρηθούν όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες. Η επιτροπή θα επιβλέψει την προσπάθεια και εφόσον στεφθεί επιτυχής θα απονείμει τα διπλώματα και τις πλακέτες στους διαγωνιζόμενους αθλητές.

Επίσης θα μας τιμήσει με την παρουσία του ο Ιάπωνας Πρέσβης στην Ελλάδα Mr. Toda Hiroshi και η σύζυγός του.

Προς τιμή του, το ίδιο βράδυ και συγκεκριμένα μετά το πέρας των Guinness World Records, θα διοργανωθεί βραδιά Ιαπωνικής Γευσιγνωσίας, με γεύσεις που θα τις επιμεληθεί ο προσωπικός chef του Ιάπωνα Πρέσβη.
Το συγκεκριμένο event θα λάβει χώρα στο εστιατόριο του Hotel Thraki Palace.

Επίσης, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα διεξαχθεί μία από τις καλύτερες επιδείξεις πολεμικών τεχνών.
Δείτε το σχετικό βίντεο:




Ο Κώστας Καρυπίδης είναι ο πρώτος Έλληνας κάτοχος Παγκοσμίου Ρεκόρ ΓΚΙΝΕΣ από το χώρο των πολεμικών τεχνών έχοντας καταρρίψει σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις 26 Ιουνίου 2010 στο κλειστό γυμναστήριο της Αλεξανδρούπολης, το προηγούμενο ρεκόρ του Άγγλου J. Pascal με 29 «ρίψεις πολλαπλών αντιπάλων σε ένα λεπτό», ανεβάζοντάς τις στις 51!!!

Σε ειδικό τηλεοπτικό show του Αγγλικού τηλεοπτικού σταθμού SKY1 και μέσα από ειδική ψηφοφορία που πραγματοποιήθηκε μεταξύ των θεατών, επιτροπής δημοσιογράφων και άλλων ειδικών καλεσμένων, το ρεκόρ του κ. Καρυπίδη ψηφίστηκε στα 7 καλύτερα του κόσμου για τη χρονιά που πέρασε ενώ είναι μέσα στα 10 παγκόσμια ρεκόρ με την μεγαλύτερη σημειωθείσα διαφορά.

Είναι μέλος και «Πρέσβης» για την Ευρώπη του Οργανισμού Martial Arts Museum.

Είναι ο chief-director της International Koryu Bugei Organization (IKOBO) με κεντρικό άξονα τη καλλιέργεια και ανάπτυξη του διαγωνιστικού “aiki” καθώς επίσης και του αγωνιστικού νούντσακου (nunchaku kumite).

Ξεκίνησε την άσκηση στις πολεμικές τέχνες πριν από 27 περίπου χρόνια με το άθλημα του karate.

Το 1987 κατέκτησε την μαύρη ζώνη 1ο dan στο karate ενώ η διαρκής συμμετοχή του σε διάφορα πρωταθλήματα (ατομικά-διασυλλογικά) του προσέφερε χρήσιμες εμπειρίες και έτσι το 1989 κατέκτησε τη 2η θέση στο Πανελλήνιο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Karate ενώ το 1990 κέρδισε τον τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδας στην Α΄ κατηγορία (μαύρες ζώνες).
Ως τελειόφοιτος διετέλεσε Αρχηγός της Ομάδας Karate της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων με την οποία κέρδισε σειρά διακρίσεων και μεταλλίων. Για αυτή του τη προσφορά τιμήθηκε από τον Στρατηγό Διοικητή της Σχολής λίγο πριν την αποφοίτηση του.

Αργότερα -παράλληλα με τις υποχρεώσεις του ως Αξιωματικός ΣΞ- δεν σταμάτησε να ασκείται στο karate και να συμμετέχει σε σειρά πρωταθλημάτων, σεμιναρίων, τεχνικών ενημερώσεων τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό.

Κατέκτησε το 2ο dan στο karate το 1990, το 3ο dan το 1994 και το 4ο dan το 1997. Το 1991, συμμετείχε σε ειδικό σεμινάριο υπό την εποπτεία της Law Enforcement Training Commission (US) απ όπου έλαβε ειδίκευση στην εφαρμογή μεθόδων άμυνας Αστυνομικών Τμημάτων (Law Enforcement Instructor).
Παράλληλα, την ίδια χρονιά άρχισε να διδάσκει karate (ως βοηθός Δασκάλου) με ειδίκευση στην προετοιμασία αθλητών για αγώνες karate αποκομίζοντας έτσι χρήσιμες εμπειρίες.

Παράλληλα με την άσκηση και τις δραστηριότητες του karate άρχισε και την εξάσκησή του στο jujitsu καθώς επίσης και στα παραδοσιακά εκπαιδευτικά όπλα της Okinawa (nunchaku, bo, κλπ) αλλά και στο ΠΑΓΚΡΑΤΙΟ άθλημα και στο aiki-jujutsu.

Το 2000 ονομάστηκε Προπονητής του ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ αθλήματος (από την Γεν. Γραμματεία Αθλητισμού) ενώ εισήλθε στο δυναμικό των εκπροσώπων της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Takeda-Ryu.
Την ίδια χρονιά έκανε την αρχή του aiki-jujutsu στην Ελλάδα δημιουργώντας έναν στενό κύκλο μαθητών στη Ρόδο.

Το 2001 και στα πλαίσια της αποστολής του στην ευαίσθητη περιοχή του Κοσόβου, ύστερα από τη σχετική έγκριση του Έλληνα αλλά και Αμερικάνου Ανώτατου Διοικητή δίδαξε ειδική αυτοάμυνα σε τμήματα Ειδικών Δυνάμεων από Έλληνες και Αμερικάνους Στρατιωτικούς.

Το 2002 στην πόλη της Αλεξ/πολης ξεκίνησε με μία κλειστή ομάδα ανθρώπων, τα πρώτα βήματα του μετέπειτα Ελληνικού Συνδέσμου Ιαπωνικών Πολεμικών Τεχνών.

Συμμετείχε ως ιδρυτικό μέλος του ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΜΑΧΗΤΙΚΩΝ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ ο οποίος αποτέλεσε και το πρώτο νομικό πρόσωπο ιδιωτικού δικαίου που προσέφερε το γόνιμο έδαφος της ανάπτυξης του aiki-jujutsu στην Ελλάδα.

Το 2003 ο Σύλλογος εισήλθε στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΡΑΤΕ και έλαβε σχετική αναγνώριση από την ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ. Παράλληλα, εγγράφηκε στην Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Takeda-Ryu.

Το 2005 διοργάνωσε στην Αλεξανδρούπολη το 1ο ετήσιο σεμινάριο παραδοσιακών πολεμικών τεχνών με την παρουσία ξένων και Ελλήνων δασκάλων από διάφορες πολεμικές τέχνες & μαχητικά αθλήματα το οποίο έκλεισε με την κεντρική επίδειξη η οποία πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης της Αλεξ/πολης.
Την ίδια χρονιά ήταν επικεφαλής της Ελληνικής αποστολής η οποία συμμετείχε στο ετήσιο Tai-Kai της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Takeda-Ryu που πραγματοποιήθηκε στη ΡΟΥΜΑΝΙΑ.

Το 2006 διοργάνωσε στην Αλεξανδρούπολη το 2ο ετήσιο σεμινάριο παραδοσιακών πολεμικών τεχνών και πάλι με τη συμμετοχή Ελλήνων και ξένων δασκάλων.
Την ίδια χρονιά έλαβε μέρος στο ετήσιο Tai-Kai της Ανώτατης Αρχής Πολεμικών Τεχνών της Ιαπωνίας που πραγματοποιήθηκε στις ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ. Στα πλαίσια αυτής της εκδήλωσης ο κ. Καρυπίδης εξετάστηκε από επιτροπή Ιαπώνων Δασκάλων και έλαβε βαθμό και διαπίστευση εισόδου στην Οργάνωση και έτσι έγινε ο πρώτος Έλληνας που εισήλθε σε αυτή ανοίγοντας παράλληλα το δρόμο για όλους τους μαθητές του στην Αλεξ/πολη.

Το 2007 διοργάνωσε το 3ο ετήσιο σεμινάριο παραδοσιακών πολεμικών τεχνών με τη συμμετοχή Ελλήνων και ξένων δασκάλων καθώς επίσης και αποστολών αθλητών από διάφορες χώρες. Στα πλαίσια της διοργάνωσης, πραγματοποιήθηκε ειδική εκδήλωση σε γνωστό ξενοδοχείο της πόλης κατά την οποία επιδόθηκε στον κ. Καρυπίδη το πτυχίο/διαπίστευση με την υπογραφή του Κυβερνήτη της Ανώτατης Αρχής Πολεμικών Τεχνών Πρίγκιπα της Ιαπωνίας Higashi Fushimi JIGO. Στη τελετή παραβρέθηκε ο Μορφωτικός Ακόλουθος της Ιαπωνικής Πρεσβείας mr. Akira Sato καθώς επίσης και άλλοι επίσημοι προσκεκλημένοι.

Την ίδια χρονιά ήταν επικεφαλής της Ελληνικής αποστολής η οποία συμμετείχε στο ετήσιο Tai-Kai της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Takeda-Ryu που πραγματοποιήθηκε στη CASABLANCA (ΜΑΡΟΚΟ). Στα πλαίσια αυτής της διοργάνωσης εξελέγη Β΄ Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Takeda-Ryu ενώ σε συντονισμό με τον ΔΗΜΟ Αλεξ/πολης κέρδισε τη διοργάνωση του ετήσιου tai-Kai της Οργάνωσης για το έτος 2009 για την πόλη της Αλεξανδρούπολης.

Το καλοκαίρι της ίδιας χρονιάς, σε συντονισμό με τον Ελληνο-Ιαπωνικό Σύνδεσμο Φιλίας είχε την ευθύνη της διοργάνωσης μιας ειδικής βραδιάς αφιερωμένης στη Γιαπωνέζικη γευσιγνωσία η οποία πραγματοποιήθηκε σε γνωστό ξενοδοχείο της πόλης. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Ιάπωνας Πρέσβης mr. Kitamura Takanori ο οποίος και παραχώρησε τον προσωπικό του chef mr. Daichi Arima προκειμένου να επιμεληθεί τα εδέσματα της βραδιάς.

Το φθινόπωρο παρουσίασε ειδική ομιλία στο Κέντρο Δικανικών Μελετών (Αθήνα) με θεματολογία «οι παραδοσιακές πολεμικές τέχνες και ο ρόλος τους στη διαμόρφωση των κοινωνικών δομών της Ιαπωνίας-Κώδικας Bushido». Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο Πρέσβης της Ιαπωνίας καθώς και άλλοι Αξιωματούχοι της Πρεσβείας και λοιποί καλεσμένοι.

Το 2008 ήταν επικεφαλής της πρώτης Ελληνικής αποστολής που έλαβε μέρος στο 3ο Παγκόσμιο Φεστιβάλ Πολεμικών Τεχνών της Ανώτατης Αρχής Πολεμικών Τεχνών της Ιαπωνίας που πραγματοποιήθηκε στο Κιότο της Ιαπωνίας με τη συμμετοχή εθνικών αποστολών από 40 και πλέον χώρες εκπροσωπώντας όλο το φάσμα των πολεμικών τεχνών (karate, judo, jujutsu, aikido, aikijujutsu, iaido, kendo, κα).

Το καλοκαίρι της ίδιας χρονιάς, επισκέφθηκε την Ιαπωνία ξανά για εκπαιδευτικούς λόγους όπου παρέμεινε στις σχολές φημισμένων δασκάλων ως «εσωτερικός» μαθητής ακολουθώντας ένα καθημερινό και ιδιαίτερα απαιτητικό πρόγραμμα εκπαίδευσης. Να σημειωθεί ότι ακόμα και σήμερα πολύ λίγοι Έλληνες μεταβαίνουν στην Ιαπωνία για παραμονή ως «εσωτερικοί μαθητές» σε παραδοσιακές σχολές προκειμένου να λαμβάνουν εκπαίδευση στα πρότυπα των παλαιών εκπαιδεύσεων.

Το 2009 διοργάνωσε το 5ο ετήσιο σεμινάριο παραδοσιακών πολεμικών τεχνών στην πόλη της Αλεξανδρούπολης με την πρόσκληση φημισμένων Ιαπώνων Δασκάλων αλλά και του Ιάπωνα Πρέσβη ο οποίος επισκέφθηκε και πάλι την περιοχή. Η εκδήλωση έκλεισε με μεγάλη επίδειξη στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης.
Στη διάρκεια της επίδειξης ο Αρχηγός της Οικογένειας Enshin-Ryu (Tanaka Fumon) αφού είχε εξετάσει προηγουμένως τον κ. Καρυπίδη, τον όρισε γενικό του εκπρόσωπο στην Ελλάδα/Κύπρο/ΝΑ Βαλκάνια.

Το καλοκαίρι της ίδιας χρονιάς συνοδευόμενος από ομάδα μαθητών του ο κ. Καρυπίδης μετέβη και πάλι στην Ιαπωνία για εκπαίδευση από μεγάλα ονόματα Ιαπώνων Δασκάλων προερχόμενων από τον χώρο των παραδοσιακών πολεμικών τεχνών.

Στις 27 Μαρτίου 2010 ο κ. Καρυπίδης ήταν επικεφαλής ειδικής ομάδας επιδείξεων η οποία έλαβε μέρος στο μεγαλύτερο φεστιβάλ πολεμικών τεχνών του σύγχρονου Δυτικού κόσμου που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό του BERCY Omnisport στο Παρίσι. Να σημειωθεί ότι ήταν η πρώτη φορά που συμμετείχε Ελληνική αποστολή στο συγκεκριμένο φεστιβάλ και αυτή δεν ήταν άλλη από μέλη του Συνδέσμου τα οποία απέσπασαν θετικές κριτικές.

Ο κ. Καρυπίδης φέρει τους παρακάτω βαθμούς/τίτλους:
  • Μαύρη ζώνη 5 dan Aiki-Jujutsu
  • Μαύρη ζώνη 2 dan Enshin-Ryu iai-suemonogiri-kenpo
  • Renshi (Dai Nippon Butoku Kai) (τιμητικός τίτλος γνώστη υψηλής τεχνικής από την Ανώτατη Αρχή Πολεμικών Τεχνών της Ιαπωνίας)
  • Shihan-dai (βαθμός δασκάλων με παγκόσμια αναγνώριση)
  • Τεχνικός Επικεφαλής του Ελληνικού Συνδέσμου Ιαπωνικών Πολεμικών Τεχνών
  • Συντονιστής για την Ελλάδα της Ανώτατης Αρχής Πολεμικών Τεχνών της Ιαπωνίας
  • Μέλος Δ.Σ. Ελληνο-Ιαπωνικού Συνδέσμου Φιλίας
  • Μέλος του Ευρωπαϊκού Ινστιτούτου Ιαπωνικών Μελετών

ΣΧΟΛΙΑ

Μπορείτε να σχολιάσετε μέσω Facebook ή Blogger (Google) επιλέγοντας την αντίστοιχη καρτέλα από πάνω

Ακολουθήστε το Alexandroupoli Online
Google News | Facebook | Twitter | Instagram | Linkedin | Pinterest

[ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ]$type=three$count=6$meta=0$snip=0$cate=0$rm=0$va=0

[ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ]$type=ticker$show=page$hide=mobile$count=12$cate=0$va=0

Όνομα

Αγγελίες,10,Αγροτικά,626,Αγωγοί,117,Αθλητικά,2059,Αλεξανδρούπολη,8764,Άμυνα,351,Ανακύκλωση,36,ΑΝΕΛ,58,Απεργίες,149,Άρθρα - Απόψεις,3042,Αστυνομικά,487,Αυτοδιοίκηση,3388,Αυτοδιοικητικές Εκλογές,859,Αυτοκίνητο,5,Αφιερώματα,235,Βαλκάνια,31,Βουλευτικές Εκλογές,484,Γελοιογραφίες,6,Γενικά,99,ΔΗΜΑΡ,22,Δημόσια Έργα,57,Δημόσιο,43,Διαδίκτυο,184,Διαμαρτυρίες,89,Διασκέδαση,38,Διδυμότειχο,719,Δράμα,118,Έβρος,18787,Εθελοντισμός,254,Εκδηλώσεις,2644,Εκκλησία,1254,Εκπαίδευση,1539,Ελλάδα,1330,Ελληνισμός,31,Ελληνοτουρκικά,347,Ενέργεια,73,Επιστήμες,13,Επιχειρήσεις,641,Εργασία,23,Εργασιακά,312,Ερευνα αγοράς,11,Ευρωεκλογές,71,Ευρώπη,121,Ζωή και Υγεία,329,Θράκη,779,Ιστορία,236,Καβάλα,199,Καιρός,35,Καταγγελίες,70,Καταναλωτικά,198,ΚΙΝΑΛ,29,ΚΚΕ,601,Κοινωνία,91,Κοινωνική Προσφορά,170,Κόσμος,681,ΛΑΕ,8,ΛΑΟΣ,19,Λήμνος,9,Μειονότητα,24,Μεταναστευτικό,147,Μόδα,8,Μουσική,199,ΝΔ,463,Ξάνθη,219,Οικολογία,347,Οικονομία,589,Ορεστιάδα,1543,Πανταζίδου,168,Παπανικολόπουλος,276,ΠΑΣΟΚ,277,Περιβάλλον,441,Περίεργα,9,Περιφέρεια ΑΜ-Θ,3934,Πολιτική,1516,Πολιτισμός,230,ΠΟΤΑΜΙ,24,Πρόσωπα,80,Προτεινόμενο,7,Πρώτο Θέμα,6286,Ροδόπη,426,Σαμοθράκη,678,Σαρσάκης,44,Σάτιρα,62,Σουφλί,580,Σπίτι,23,Συγκοινωνίες,290,Σύλλογοι,305,Συνέδρια,143,ΣΥΡΙΖΑ,411,Σχολείο,9,Τέχνες,116,Τεχνολογία,55,Τουρισμός,258,Τρίγωνο,71,Τυχερό,55,Υγεία,1116,Φέρες,404,Lifestyle,8,Media,305,Showbiz,19,
ltr
item
Alexandroupoli Online: Guinness World Records στην Αλεξανδρούπολη
Guinness World Records στην Αλεξανδρούπολη
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj7Ie6YimuQ4jqsTWpBsKwZFiz1AMYTaOVUzxIRvEW2KOFXYuW73X0SbnmihzLNaWvpLaK5Aq4L4Fn4UC1CCBchK9qNvuCj9sg6yiB19oCO9CF-irX18IKXadopDAgkpewJQfTOQefwOwU/s200/karipidis_494x320.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj7Ie6YimuQ4jqsTWpBsKwZFiz1AMYTaOVUzxIRvEW2KOFXYuW73X0SbnmihzLNaWvpLaK5Aq4L4Fn4UC1CCBchK9qNvuCj9sg6yiB19oCO9CF-irX18IKXadopDAgkpewJQfTOQefwOwU/s72-c/karipidis_494x320.jpg
Alexandroupoli Online
https://www.alexpolisonline.com/2011/04/guinness-world-records.html
https://www.alexpolisonline.com/
https://www.alexpolisonline.com/
https://www.alexpolisonline.com/2011/04/guinness-world-records.html
true
1602981175067084807
UTF-8
Loaded All Posts Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Περισσότερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Δείτε περισσότερα ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ ΕΤΙΚΕΤΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα. Να βάζετε τόνους στις λέξεις για καλύτερα αποτελέσματα. Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Ιανουαρίου Φεβρουαρίου Μαρτίου Απριλίου Μαΐου Ιουνίου Ιουλίου Αυγούστου Σεπτεμβρίου Οκτωβρίου Νοεμβρίου Δεκεμβρίου Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μαϊ Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα πριν 1 λεπτό πριν $$1$$ λεπτά πριν 1 ώρα πριν $$1$$ ώρες χθες πριν $$1$$ μέρες πριν $$1$$ εβδομάδες σχολίασε Ακόλουθοι Ακολουθήστε THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Πίνακας Περιεχομένων