Έχασε με 3-2 και στο δεύτερο τελικό ο Εθνικός αλλά θα τα καταφέρει γιατί το αξίζει. Ήρθε η ώρα να "μιλήσει" η έδρα!

Ο Ολυμπιακός κατάφερε άλλη μία ανατροπή στον δεύτερο κατά σειρά τελικό του πρωταθλήματος Volleyleague ΟΠΑΠ και έκανε το 2-0 στις νίκες κάνοντας το δεύτερο βήμα για την κατάκτηση του τίτλου. Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης προηγήθηκε

Ο Ολυμπιακός κατάφερε άλλη μία ανατροπή στον δεύτερο κατά σειρά τελικό του πρωταθλήματος Volleyleague και έκανε το 2-0 στις νίκες και το δεύτερο βήμα για την κατάκτηση του τίτλου. Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης προηγήθηκε 2-0 σετ αλλά ο Ολυμπιακός, με την άνοδο του Γιορντάνοφ και την είσοδο του Κοκκινάκη, έκανε αντεπίθεση διαρκείας νικώντας με 3-2 στον 2ο τελικό του πρωταθλήματος...

Το τρίτο ραντεβού των δύο ομάδων είναι το προσεχές Σάββατο 3 Μαΐου στις 19:00 στην Αλεξανδρούπολη.

Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης έχασε άλλη μια μεγάλη ευκαιρία να πάρει την πρώτη νίκη της ιστορίας του στην έδρα του Ολυμπιακού κι αν θέλει να πανηγυρίσει τίτλο θα πρέπει να γυρίσει τη σειρά σε 5ο αγώνα στις 8 Μαΐου και πάλι στο γυμναστήριο του Ρέντη αφού προηγουμένως σημειώσει δύο νίκες στα δύο ματς που έρχονται το Σαββατοκύριακο. Στα αξιοσημείωτα και η αποβολή του Μιγιαήλοβιτς στο 14-12 του 5ου σετ.

Ο Ολυμπιακός είχε το προβάδισμα στο μεγαλύτερο διάστημα του 1ου σετ αλλά ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης το κατέκτησε καθώς εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο το μπλοκ του, την καλή εμφάνιση σε υποδοχή και επίθεση από τον Δαλακούρα, την αποτελεσματικότητα του Ιβάν Ράιτς αλλά και τα λάθη των «ερυθρόλευκων» στα κρίσιμα σημεία. Μέχρι το 13-12 ο Ολυμπιακός είχε προβάδισμα με έναν πόντο. Με σερί 3-0 ύστερα από άσσο και επίθεση του Καλντέιρα και επίθεση του Γιορντάνοφ ο Ολυμπιακός ξέφυγε 16-13 και 17-14. Ο Ανέστης Δαλακούρας που έκανε και πολύ δουλειά στην υποδοχή μείωσε με επίθεση και πήγε και στο σερβίς όπου οικοδόμησε συνολικό σερί 4-0 και έβαλε τον Εθνικό μπροστά στο σκορ με 18-17 και αργότερα με 24-23 με νέα επίθεση του Δαλακούρα. Ο Εθνικός είχε όλα τα σετ μπολ και τελείωσε το σετ με επίθεση του Ράιτς και ατομικό μπλοκ του Παπάζογλου στον Γιούρισιτς.


Με τον ίδιο τρόπο που ο Εθνικός πήρε το 1ο σετ επικράτησε και στο 2ο σετ. Ο Ολυμπιακός είχε το προβάδισμα στη μεγαλύτερη διάρκεια με ένα – δύο πόντους. Ο Ολυμπιακός πέρασε μπροστά αλλά οι ακρίτες την κατάλληλη στιγμή μετά από σερί 3-0 προηγήθηκαν 24-23 με το μπλοκ του Παπάζογλου στον Χριστοφιδέλη. Το χαμένο σερβίς του Χριστοφιδέλη έκανε το 25-24 για τον Εθνικό αλλά στη συνέχεια ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με το χαμένο… πέναλτυ του Μιγιαήλοβιτς που κάρφωσε μόνος του άουτ (26-25). Ο Καλντέιρα έκανε το 27-26, αλλά από εκεί και πέρα ο Εθνικός πήρε τον έλεγχο. Με τον Ράιτς ισοφάρισε 27-27 και το νέο μπλοκ του Παπάζογλου πάνω στον Κιόση έκανε το 28-27 για τον Εθνικό. Ο Σιδηρόπουλος έχασε το σερβίς (28-28) αλλά με νέο μπλοκ του Παπάζογλου στον Χριστοφιδέλη και την «κόντρα» επίθεση του Ράιτς μετά από φάση διαρκείας και εξαιρετικές προσπάθειες από Καλντέιρα, Χριστοφιδέλη ο Εθνικός έκανε το 30-28 και το 2-0 σετ.


Ο,τι δεν κατάφερε ο Ολυμπιακός στα δύο πρώτα σετ το πέτυχε στο 3ο σετ με τον Μπόγιαν Γιορντάνοφ να κάνει τη διαφορά. Ο Ολυμπιακός πάλι είχε προβάδισμα με έναν πόντο στη μεγαλύτερη διάρκεια του σετ αλλά στο φινάλε δεν έκανε λάθη και τελείωσε το σετ με μία απόπειρα απελπισίας του Γιορντάνοφ ο οποίος μετά από κακή υποδοχή του Στεφάνου σε σερβίς του Παπάζογλου έκανε περίτεχνο πέρασμα, ο Ράιτς βρήκε τη μπάλα και έφυγε άουτ για το 25-23. Είχε προηγηθεί προβάδισμα του Ολυμπιακού με έναν πόντο μέχρι το 15-14. Ο Ράιτς με επίθεση και ο Ανδρεάδης με μπλοκ έβαλαν μπροστά τον Εθνικό με 17-16, αλλά ο Ολυμπιακός απάντησε με σερί 4-0 ύστερα από καρφί του Γιορντάνοφ και δύο μπλοκ του Βούλγαρου στον Δαλακούρα. Ο Γιούρισιτς έκανε το 19-16. Η διαφορά του +3 κρατήθηκε μέχρι το 24-21, αλλά ο Εθνικός πίεσε και πάλι με την επίθεση του Δαλακούρα (24-22) ενώ μείωσε στον πόντο (24-23) με το λάθος των Κουρνέτα – Καλντέιρα μέχρι που η λύτρωση ήρθε από τον Γιορντάνοφ.

Η κατάκτηση του 3ου σετ απογείωσε την ψυχολογία των παικτών του Ολυμπιακού με μπροστάρηδες τον Γιορντάνοφ που «αναστήθηκε» και τον Κοκκινάκη που πήρε τη θέση του Χριστοφιδέλη από το 13-12 του 3ου σετ και σταδιακά έγινε κυρίαρχος σε υποδοχή, επίθεση και σερβίς. Ο Ολυμπιακός με τα σερβίς του Κοκκινάκη ξέφυγε 10-7, ενώ με δύο κόντρα επιθέσεις του Γιορντάνοφ και λάθος του Μιγιαήλοβιτς έκανε το 16-11. Μέχρι το τέλος ο Ολυμπιακός άνοιξε τη διαφορά στο +10 για το 25-15 κάνοντας το 2-2 σετ.


Στο τάι μπρέικ ο Εθνικός ξεκίνησε καλά με δύο μπλοκ κάνοντας το 2-0 ενώ κράτησε μικρό προβάδισμα μέχρι το 9-8 αλλά όπως και στον πρώτο αγώνα μίλησε η εμπειρία και το πάθος των «ερυθρολεύκων». Έγινε μεγάλο ντέρμπι και οι δύο ομάδες έφτασαν πόντο πόντο μέχρι το 12-12 κι αφού προηγουμένως ο Κοκκινάκης με τα σερβίς του είχε κάνει το 11-9. Ο Καλντέιρα τελείωσε δύσκολη φάση για το 13-12, ενώ στην επόμενη φάση ο Ράιτς κάρφωσε άουτ. Εκνευρισμένος ο Μιγιαήλοβιτς τράβηξε το φιλέ και ο Γεροθόδωρος τον απέβαλε με κόκκινη - κίτρινη. Το σκορ έγινε 14-12 και στην επόμενη φάση ο Ράιτς κάρφωσε πάλι άουτ για το 15-12 δίνοντας την ευκαιρία στους παίκτες του Ολυμπιακού να πανηγυρίσουν μια μεγάλη ανατροπή.

Τα σετ: 3-2 (26-28, 28-30, 25-23, 25-15, 15-12).

Οι πόντοι του Ολυμπιακού προήλθαν από 4 άσοσυς, 75 επιθέσεις, 13 μπλοκ και 31 λάθη αντιπάλων και του Εθνικού προήλθαν από 1 άσσο, 65 επιθέσεις, 11 μπλοκ και 31 λάθη αντιπάλων.


Ο προπονητής του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Σάκης Μουστακίδης δήλωσε μετά τον 2ο τελικό:

«Υπάρχουν δύο εκδοχές. Η μία είναι ότι τόσο μπορούμε. Δεν το δέχομαι αυτό. Εκ φύσεως είμαι άνθρωπος εγωιστής και αισιόδοξος. Έχουμε την ευκαιρία μας στην Αλεξανδρούπολη να φέρουμε την σειρά στο 2-2. Θα τα παλέψουμε για να κάνουμε το κάτι παραπάνω που δεν κάναμε σε αυτά τα δύο παιχνίδια και να ξανάρθουμε εδώ (Ρέντη) στις 8 Μαΐου. Το ότι χάσαμε αυτά τα δύο παιχνίδια με 3-2 σημαίνει κάτι, η ομάδα αρχίζει να αποκτάει θέληση, εγωισμό αλλά αυτό δεν φτάνει. Αυτό που χρειάζεται από όλους τους παίχτες, είναι να δίνουν το 100% όσο και να παίζουν και να μην κλειδώνουν το μυαλό τους σε άλλα πράγματα που κάνουν κακό στην ομάδα. Νομίζω αυτή είναι ακόμα η νοοτροπία μας δεν παίζουμε στο 100%, έχουμε βελτιωθεί πάρα πολύ αλλά δεν φτάνει. Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό, αλλά θέλω να πιστεύω ότι θα ανταποκριθούμε, να δώσουμε ένα ερέθισμα».

Για το πρόβλημα του Εθνικού να μην τελειώνει το παιχνίδι: «Το θέμα είναι ψυχολογικό και αγωνιστικό, λίγο απ' όλα. Από ένα σημείο και μετά έπαιξε πολύ καλά ο Γιορντάνοφ, αλλά στο τρίτο σετ από μία τυχερή φάση το παιχνίδι μπορούσε να είχε λήξει 3-0 υπέρ του Εθνικού. Που χτύπησε η μπάλα στο φιλέ, νομίζω ο Ράιτς ήταν στο σερβίς και βρήκε η μπάλα τα χέρια του Ανδρεάδη, μπορεί να πήγαινε το σκορ 24-24 και 3-0 αλλά μπορεί και να χάναμε. Μερικές φορές για να κερδίσεις μία ομάδα και να πάρεις το πρωτάθλημα θα πρέπει να είσαι 100% έτοιμος και από θέμα τακτικής και από θέμα τεχνικής. Να κάνεις αυτό που πρέπει να κάνεις επί 2 ώρες. Όχι να το κάνεις όποτε θές και να το ξανακάνεις μετά από 10 λεπτά, είναι αρκετά για να χάσεις. Προτιμούσα να χάσω 2 φορές με 3-0, θα ήμουν πιο ήσυχος αλλά όχι με αυτό τον τρόπο. Αυτό σε ενοχλεί πιο πολύ και σου μένει η πίκρα για χρόνια. Δεν είναι η ήττα αλλά ο τρόπος που χάνεις. Θα με προβλημάτιζε αν δεν μπορούσαν οι παίχτες να παίξουν αλλά στην ομάδα έχουμε 2 άτομα 40 και 41 ετών και βγάλανε 2 μέρες 10 σετ».

Για την μέτρια απόδοση του Μιγιαήλοβιτς: «Είναι άδικο να μιλάει ένας προπονητής για κάποιον παίχτη. Κρατάμε ότι αυτή η ομάδα πραγματικά έπαιξε καλά, καλύτερα από χθες. Έδειξε ότι είναι κοντά στην νίκη αλλά στο τέλος ένας κερδίζει και ένας χάνει. Φεύγουμε τώρα με την πίκρα ότι χάσαμε 2 παιχνίδια και ότι μπορούσαμε να είχαμε κάνει κάτι παραπάνω. Αυτό για το οποίο παρακαλάω είναι οι αθλητές μου να είναι να παίξουν το ίδιο καλά, να μην τα παρατήσουν».

Για την διαιτησία: «Είχαμε πολλά άσχημα σφυρίγματα, μας χρέωσαν περίπου 10 φορές φιλέ, ενώ μόνο 1 υπέρ μας. Θέλω να δω το παιχνίδι και αν πραγματικά κάνω λάθος θα ζητήσω δημόσια συγγνώμη. Το παιχνίδι πάντως δεν κρίθηκε από την διαιτησία».

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Δημήτρης Καζάζης δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου:

«Χθες είχα πει ότι το παιχνίδι ήταν περίεργο. Σήμερα ήταν ακόμη περισσότερο. Είχα πει πριν το παιχνίδι στα παιδιά ότι σήμερα έπρεπε να παίξουμε με μυαλό, με ελάχιστα λάθη, και να πιέσουμε. Μέχρι ένα σημείο, ακόμη και στο πρώτο σετ το κάναμε, αλλά το χάσαμε και αυτό μας στοίχισε αρκετά. Απ' εκεί και πέρα φάνηκε η φθορά του χθεσινού παιχνιδιού στην ομάδα. Υπήρξαν κάποια σημάδια κόπωσης σε κάποιους αθλητές μας, σε παίκτες κλειδιά. Ξαφνικά είχαμε το ξέσπασμα του Μπόμπι, ο οποίος νομίζω ότι ξεπέρασε τον εαυτό του σήμερα, και μιλάω όσον αφορά το πρόβλημά του. Αναφέρουμε συνέχεια το πρόβλημα του και το αφήνουμε να αιωρείται, αλλά στο τέλος του πρωταθλήματος θα καταλάβετε τι ακριβώς είναι.

Η είσοδος του Κοκκινάκη, η οποία έδωσε ενέργεια στην ομάδα είχε σαν αποτέλεσμα να ανέβουν και οι υπόλοιποι αθλητές της ομάδας. Σε συνδυασμό με τον κόσμο που βοήθησε πραγματικά στα κρίσιμα σημεία, κάναμε μία ανατροπή και πήραμε μία σπουδαία νίκη η οποία μας φέρνει το 2-0 και ένα βήμα πριν τον τίτλο. Ξέρουμε ότι έχουμε να πάμε στην Αλεξανδρούπολη. Η ομάδα της Αλεξανδρούπολης ήταν καλύτερη από χθες, αλλά κι εμείς δεν έχουμε πιάσει την απόδοση που θέλουμε. Σίγουρα υπάρχει πίεση αυτή τη στιγμή στον Εθνικό. Είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα και παίζει μέσα στην έδρα της με ένα κοινό πάρα πολύ ζεστό, καυτό θα έλεγα. Πλέον όμως δεν παίζουμε με το περίστροφο στο κεφάλι, είμαστε πιο ελεύθεροι. Έχουμε λίγες μέρες να μαζέψουμε ό,τι προβλήματα έχουμε, να ξεκουραστούν τα παιδιά και να πάμε στην Αλεξανδρούπολη».


Ο ακραίος του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Ανέστης Δαλακούρας δήλωσε:

«Σήμερα πιστέψαμε στην αρχή ότι θα μπορέσουμε να πάρουμε το παιχνίδι, γιατί χθες δεν ήμασταν τόσο καλοί και πήγαμε μέχρι εκεί που πήγαμε. Ξεκινήσαμε πολύ καλά με 2-0, αλλά στη συνέχεια, από μία φάση και μετά έπεσε η ψυχολογία μας και χάσαμε εύκολα τα επόμενα σετ και μετά στο τάι μπρέικ. Εμείς δεν θα τα παρατήσουμε, παίζουμε στην έδρα μας που παίζουμε πολύ καλά, μας βοηθά και ο κόσμος. Μπορούμε να φέρουμε ξανά το ματς εδώ. Φτάνουμε σε κάποιο σημείο αλλά δυστυχώς δεν καταφέρνουμε να τελειώσουμε το παιχνίδι. Όταν παίζεις με μία ομάδα όπως ο Ολυμπιακός που είναι συνηθισμένη σε τέτοια παιχνίδια πρέπει να το τελειώνεις γιατί μετά έχει τις ψυχικές δυνάμεις και καταφέρνει και τα γυρνάει. Έχουμε την ικανότητα να το τελειώσουμε και πρέπει να το κάνουμε».

Ο κεντρικός του Εθνικού Ανδρέας Ανδρεάδης δήλωσε: «Για να κερδίσεις τον Ολυμπιακό, θέλει την ψυχή του και τους παίκτες του. Παίζαμε με μια ομάδα που έχει μπάτζετ 200.000 και ο Εθνικός έχει 80.000. Για αυτό υπάρχουν και καλύτεροι παίκτες στον Ολυμπιακό. Έχει βάθος και γυρίζει το ματς. Εμείς αυτοκτονήσαμε, αλλά πιστεύω ότι θα έρθουμε εδώ για 5ο τελικό».

Ο ακραίος του Ολυμπιακού Μενέλαος Κοκκινάκης δήλωσε: «Ο Εθνικός ξεκίνησε πολύ δυνατά σήμερα, έκανε αρκετές άμυνες και τελείωνε τις κόντρα μπάλες. Γενικά έπαιζε με ανεβασμένη ψυχολογία και φαινόταν να το πιστεύει πολύ. Με την άμυνα του Εθνικού εμείς δεν λειτουργούσαμε πολύ καλά. Το ότι μπήκα εγώ στο παιχνίδι δεν νομίζω ότι έχει μεγάλη σχέση με την αλλαγή της εικόνας. Το έχω πει ξανά και ξανά ότι κάθε φορά που μπαίνω προσπαθώ να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό για την ομάδα πάνω απ' όλα. Όλοι οι παίκτες ανέβηκαν ψυχολογικά, ανέβηκε ο Λεονάρντο, ανέβηκε ο Μπόμπι και σίγουρα βοήθησε και ο κόσμος. Κάθε πόντος είχε ρυθμό και από εμάς και από τον κόσμο. Δηλαδή μία μας έδινε αυτός ρυθμό με κάθε πόντο και μία εμείς σε αυτόν κι αυτό ήταν πολύ σημαντικό. Έτσι σιγά σιγά πίστεψα κι εγώ πάρα πολύ ότι θα γίνει η ανατροπή μόλις πήραμε το πρώτο σετ».

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Δημήτρης Καζάζης): Χριστοφιδέλης 12 (12/28 επ, 67% υπ - 56% άριστες), Γιούρισιτς 13 (8/15 επ, 5 μπλοκ), Καλντέιρα 17 (16/30 επ, 1 άσσος, 67% υπ - 42% άριστες), Κιόσης 8 (5/7 επ, 3 μπλοκ), Γιορντάνοφ 34 (30/46 επ, 4 μπλοκ), Κουρνέτας 2 (1 άσσος, 1 μπλοκ) / Στεφάνου (λ, 61% υπ - 52% άριστες), Κοκκινάκης 6 (4/8 επ, 2 άσσοι, 57% υπ - 46% άριστες), Σωτηρίου.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ
(Σάκης Μουστακίδης): Ράιτς 23 (23/49 επ), Μιγιαήλοβιτς 15 (14/32 επ, 1 μπλοκ, 55% υπ - 45% άριστες), Σιδηρόπουλος 1 (1/3 επ), Παπάζογλου 10 (7/10 επ, 3 μπλοκ), Αν. Δαλακούρας 12 (11/27 επ, 1 άσσος, 39% υπ - 26% άριστες), Ανδρεάδης 16 (9/14 επ, 7 μπλοκ) / Δαρίδης (λ, 35% υπ - 30% άριστες), Κ. Δαλακούρας, Αγγελόπουλος.

ΣΧΟΛΙΑ

Μπορείτε να σχολιάσετε μέσω Facebook ή Blogger (Google) επιλέγοντας την αντίστοιχη καρτέλα από πάνω

Ακολουθήστε το Alexandroupoli Online
Google News | Facebook | Twitter | Instagram | Linkedin | Pinterest

[ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ]$type=three$count=6$meta=0$snip=0$cate=0$rm=0$va=0

[ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ]$type=ticker$show=page$hide=mobile$count=12$cate=0$va=0

Όνομα

Αγγελίες,10,Αγροτικά,633,Αγωγοί,117,Αθλητικά,2067,Αλεξανδρούπολη,8859,Άμυνα,352,Ανακύκλωση,37,ΑΝΕΛ,58,Απεργίες,151,Άρθρα - Απόψεις,3050,Αστυνομικά,487,Αυτοδιοίκηση,3433,Αυτοδιοικητικές Εκλογές,859,Αυτοκίνητο,5,Αφιερώματα,235,Βαλκάνια,31,Βουλευτικές Εκλογές,484,Γελοιογραφίες,6,Γενικά,99,ΔΗΜΑΡ,22,Δημόσια Έργα,57,Δημόσιο,43,Διαδίκτυο,184,Διαμαρτυρίες,89,Διασκέδαση,38,Διδυμότειχο,732,Δράμα,120,Έβρος,18946,Εθελοντισμός,254,Εκδηλώσεις,2674,Εκκλησία,1263,Εκπαίδευση,1567,Ελλάδα,1336,Ελληνισμός,32,Ελληνοτουρκικά,347,Ενέργεια,77,Επιστήμες,13,Επιχειρήσεις,649,Εργασία,25,Εργασιακά,315,Ερευνα αγοράς,11,Ευρωεκλογές,71,Ευρώπη,122,Ζωή και Υγεία,333,Θράκη,787,Ιστορία,240,Καβάλα,200,Καιρός,35,Καταγγελίες,70,Καταναλωτικά,198,ΚΙΝΑΛ,29,ΚΚΕ,609,Κοινωνία,91,Κοινωνική Προσφορά,170,Κόσμος,687,ΛΑΕ,8,ΛΑΟΣ,19,Λήμνος,9,Μειονότητα,24,Μεταναστευτικό,147,Μόδα,8,Μουσική,199,ΝΔ,463,Ξάνθη,221,Οικολογία,351,Οικονομία,589,Ορεστιάδα,1569,Πανταζίδου,169,Παπανικολόπουλος,276,ΠΑΣΟΚ,279,Περιβάλλον,449,Περίεργα,9,Περιφέρεια ΑΜ-Θ,3971,Πολιτική,1526,Πολιτισμός,233,ΠΟΤΑΜΙ,24,Πρόσωπα,80,Προτεινόμενο,9,Πρώτο Θέμα,6339,Ροδόπη,436,Σαμοθράκη,680,Σαρσάκης,47,Σάτιρα,62,Σουφλί,590,Σπίτι,23,Συγκοινωνίες,290,Σύλλογοι,306,Συνέδρια,147,ΣΥΡΙΖΑ,412,Σχολείο,9,Τέχνες,116,Τεχνολογία,55,Τουρισμός,259,Τρίγωνο,71,Τυχερό,55,Υγεία,1126,Φέρες,408,Lifestyle,8,Media,306,Showbiz,19,
ltr
item
Alexandroupoli Online: Έχασε με 3-2 και στο δεύτερο τελικό ο Εθνικός αλλά θα τα καταφέρει γιατί το αξίζει. Ήρθε η ώρα να "μιλήσει" η έδρα!
Έχασε με 3-2 και στο δεύτερο τελικό ο Εθνικός αλλά θα τα καταφέρει γιατί το αξίζει. Ήρθε η ώρα να "μιλήσει" η έδρα!
Ο Ολυμπιακός κατάφερε άλλη μία ανατροπή στον δεύτερο κατά σειρά τελικό του πρωταθλήματος Volleyleague ΟΠΑΠ και έκανε το 2-0 στις νίκες κάνοντας το δεύτερο βήμα για την κατάκτηση του τίτλου. Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης προηγήθηκε
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhqvBhE303SLah5IgXoNZMWbQfOFlnGfckcdpozwRklRu4guXozqJHlG78O0dfSXtd28IxPAUSsm7F2JTqPU7H2U9eUJqv9nGpGcc6U1NEq4WdiUpo_3pip8M-BBWessI5PVoDgRBsjdVY/s1600/kokkinakis.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhqvBhE303SLah5IgXoNZMWbQfOFlnGfckcdpozwRklRu4guXozqJHlG78O0dfSXtd28IxPAUSsm7F2JTqPU7H2U9eUJqv9nGpGcc6U1NEq4WdiUpo_3pip8M-BBWessI5PVoDgRBsjdVY/s72-c/kokkinakis.jpg
Alexandroupoli Online
https://www.alexpolisonline.com/2014/04/3-2.html
https://www.alexpolisonline.com/
https://www.alexpolisonline.com/
https://www.alexpolisonline.com/2014/04/3-2.html
true
1602981175067084807
UTF-8
Loaded All Posts Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Περισσότερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Δείτε περισσότερα ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ ΕΤΙΚΕΤΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα. Να βάζετε τόνους στις λέξεις για καλύτερα αποτελέσματα. Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Ιανουαρίου Φεβρουαρίου Μαρτίου Απριλίου Μαΐου Ιουνίου Ιουλίου Αυγούστου Σεπτεμβρίου Οκτωβρίου Νοεμβρίου Δεκεμβρίου Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μαϊ Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα πριν 1 λεπτό πριν $$1$$ λεπτά πριν 1 ώρα πριν $$1$$ ώρες χθες πριν $$1$$ μέρες πριν $$1$$ εβδομάδες σχολίασε Ακόλουθοι Ακολουθήστε THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Πίνακας Περιεχομένων