Ολοκληρώθηκαν με απόλυτη επιτυχία οι τελικοί του Beach Volley Masters 2014 στην Αλεξανδρούπολη

Ολοκληρώθηκαν οι τελικοί του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Μπιτς Βόλεϊ Masters 2014 της Αλεξανδρούπολης, με τους Ζουπάνη και Κοτσιλιάνο να κατακτούν το χρυσό μετάλλιο στους άνδρες και τις Αρβανίτη / Τσιαρτσιάνη στις γυναίκες

Ολοκληρώθηκαν την Κυριακή 3 Αυγούστου 2014 οι τελικοί του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Μπιτς Βόλεϊ Masters 2014 της Αλεξανδρούπολης, με τους Ζουπάνη και Κοτσιλιάνο να κατακτούν το χρυσό μετάλλιο στους άνδρες και τις Αρβανίτη και Τσιαρτσιάνη στις γυναίκες.

Παρουσία του Προέδρου της ΕΟΠΕ Αχιλλέα Μαυρομάτη, του κ. Αθηνόδωρου Χατζηπαναγιώτου, μέλους του Δ.Σ της... ΕΟΠΕ και του κ. Αθανάσιου Ρέρρα Ταμία της ΕΟΠΕ, της Αντιπεριφερειάρχη Έβρου Γεωργίας Νικολάου, του Προέδρου του ΑΠΟΚΔΑ Στέλιου Βραχιόλογλου, αλλά και με πλήθος κόσμου που συγκεντρώθηκε στην παραλία της Αγίας Παρασκευής στην Αλεξανδρούπολη πραγματοποιήθηκαν οι μεγάλοι τελικοί ανδρών και γυναικών.

Χρυσοί οι Ζουπάνης / Κοτσιλιάνος


Στην ηλιόλουστη Αλεξανδρούπολη, οι φίλαθλοι του αθλήματος, που όσο περνούσε η ώρα αυξάνονταν όλο και περισσότερο, ευχαριστήθηκαν έναν αγώνα υψηλού επιπέδου. Το 1ο σετ πήγε στα χέρια των Κοτσιλιάνο / Ζουπάνη, οι οποίοι από την αρχή του σετ είχαν εξασφαλίσει μία διαφορά ασφαλείας και πήραν εύκολα το σετ με 21-15. Οι Μπιλλήρης / Ρουμελιωτάκης πάλεψαν στα ίσα το δίδυμο της Εθνικής μας και στα δύο σετ, όμως η εμπειρία των Ζουπάνη / Κοτσιλιάνου ήταν εμφανέστατη, μιας και κατέκτησαν και το 2ο με 21-16 και ανέβηκαν στο πρώτο σκαλί του βάθρου.


Ο Γιώργος Κοτσιλιάνος δήλωσε αμέσως μετά την απονομή του χρυσού μεταλλίου: «Ήταν ένας στόχος, ο οποίος δεν είχε επιτευχθεί τα δυο προηγούμενα χρόνια. Το είχαμε κατακτήσει με το Νίκο το 2011 την τελευταία φορά, γι’ αυτό είχαμε και μεγαλύτερο κίνητρο. Ήμασταν αρκετά ενθουσιασμένοι καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και νομίζω ότι το δείξαμε με την απόδοσή μας και την προσπάθεια στο παιχνίδι μας και ήταν ένα πάρα πολύ καλό αποτέλεσμα. Παίξανε και τα παιδιά πάρα πολύ καλά, αλλά η πίεση που τους βάλαμε ήταν πάρα πολύ μεγάλη και από το σερβίς και με την τακτική. Ήταν πολύ ωραίο που ήταν γεμάτο το γήπεδο και ο κόσμος γύρω-γύρω. Είναι κάτι το οποίο τα τελευταία χρόνια δεν το ζούμε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και πραγματικά μας έδωσε πολύ μεγάλη χαρά. Είναι σημαντικό τα σημεία του τουρνουά να γίνονται σε μέρη που μπορεί ο κόσμος να παρακολουθήσει καλά παιχνίδια. Θέλω να το αφιερώσω στους ανθρώπους που μας βοηθάνε και μας στηρίζουνε σε αυτή την προσπάθειά μας, γιατί δεν είναι μόνο το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, αγωνιζόμαστε και στο εξωτερικό και η προσπάθεια που κάνουμε είναι πολύ μεγάλη και δύσκολη και χωρίς υποστήριξη δεν μπορεί να γίνει τίποτα. Τους ευχαριστώ λοιπόν όλους από την καρδιά μου».

Χρυσές οι Αρβανίτη / Τσιαρτσιάνη

Φώτο: Teodor Black για το Greekvolley

Το αδιαχώρητο επικρατούσε στις κερκίδες των εγκαταστάσεων του Beach Bar Mayo, λίγο πριν ξεκινήσει ο μεγάλος τελικός των γυναικών μεταξύ των Καραγκούνη / Μεθενίτη και Αρβανίτη / Τσιαρτσιάνη, με το φίλαθλο κοινό της Αλεξανδρούπολης, να δείχνει την αγάπη του στον βασιλιά του καλοκαιριού, που δεν είναι άλλος από το Beach Volley!

Αγώνας για γερά νεύρα ήταν ο προτελευταίος αγώνας της διοργάνωσης των MASTERS. Το πρώτο σετ του τελικού ξεκίνησε δυνατά. Πολλές και μεγάλες μάχες στο φιλέ, με εκπληκτικά μπλοκ και από τα δύο ζευγάρια, με το δίδυμο όμως της Εθνικής μας ομάδας να καταφέρνει να το κατακτά με 21-19

Στο 2ο σετ οι Καραγκούνη / Μεθενίτη ανέβασαν στροφές και πίεσαν πολύ τις Τσιαρτσιάνη / Αρβανίτη. Το σετ είχε πολλές ισοπαλίες, όμως Αρβανίτη και Τσιαρτσιάνη πήραν το σετ και ανέβηκαν στο πρώτο βάθρο κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο της διοργάνωσης.


Πανευτυχής η Βίκυ Αρβανίτη δήλωσε μετά την απονομή του χρυσού μεταλλίου: «Είμαστε πολύ χαρούμενες. Είχαμε έρθει εδώ για να πάρουμε το πρωτάθλημα και το καταφέραμε. Φέτος ομολογώ ότι το επίπεδο στις γυναίκες είναι πιο ανεβασμένο. Ο κόσμος το ευχαριστήθηκε το ίδιο και εμείς. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη. Μακάρι να ξαναγίνει εδώ η διοργάνωση».

Με την ιδία ευτυχία ζωγραφισμένη στο πρόσωπό της η Μαρία Τσιαρτσιάνη δήλωσε: «Είμαστε πολύ χαρούμενες. Έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Είναι το πιο γλυκό μου πρωτάθλημα γενικότερα, λόγω της κορούλας μου, της Σοφίας που την έχω εδώ μαζί μου. Χαίρομαι που επιστρέφω μετά από δύο χρόνια στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα μαζί με τη Βίκυ».

Ταμπουρατζής: «Μπορούμε να ανεβούμε επίπεδο»


Ο Κώστας Ταμπουρατζής ταξίδεψε στην Αλεξανδρούπολη μαζί με την Εθνική ομάδα των γυναικών, την οποία και προπονεί και μετά από ένα γεμάτο αγωνιστικά τριήμερο έκανε τον απολογισμό του.

«Όσον αφορά το αγωνιστικό επίπεδο των αγόνων πρέπει να είμαστε απαιτητικότεροι και νομίζω μπορεί μόνο να βελτιωθεί. Για τις διοργανώσεις εφόσον με ρωτάτε δεν έχω ξεκάθαρη άποψη καθώς δεν παρακολούθησα το σύνολο των τουρνουά. Οι αθλητές που συμμετείχαν ίσως έχουν πιο ολοκληρωμένη άποψη. Ήταν ένα σύντομο πρωτάθλημα 5 εβδομάδων, ο χρόνος έχει 52.
Στους άνδρες οι Κοτσιλιάνος και Ζουπάνης ήταν καλύτεροι στον τελικό και δίκαια κέρδισαν με κατηγορηματική εμφάνιση. Φάνηκε να θέλουν περισσότερο φέτος τον τίτλο.

Στις γυναίκες οι Αρβανίτη / Τσιαρτσιάνη έπαιξαν όσο χρειάζονταν για να κατακτήσουν τον 7ο τίτλο τους. Εκκρεμούν ακόμα 6 τουρνουά ως το τέλος της σεζόν τον Δεκέμβρη και τώρα θα ετοιμαστούμε για Πολωνία. Συγχαρητήρια στους νικητές άλλα και σε όσους αθλητές συνεχίζουν να στηρίζουν με κόπο το άθλημα».

Αχιλλέας Μαυρομάτης: «Το αύριο για την Ελλάδα είναι ιδιαίτερα ευοίωνο»


Στην Μητρόπολη του Βόλεϊ, στον Έβρο και συγκεκριμένα στην παραλία της Αγίας Παρασκευής στην Αλεξανδρούπολη, βρέθηκε ο Πρόεδρος της ΕΟΠΕ Αχιλλέα Μαυρομάτης για να παρακολουθήσει από κοντά τους τελικούς του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Μπιτς Βόλεϊ MASTERS 2014.

«Θα ήθελα να συγχαρώ και να ευχαριστήσω όλους τους αθλητές που πήραν μέρος στο Πανελλήνιο Σιρκουί Beach Volley και βέβαια τους νικητές των δύο κατηγοριών, ανδρών και γυναικών, τους διαιτητές, οι οποίοι αμφότεροι αντιλαμβάνονται πως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση και βοηθούν την ομαλή λειτουργία του Πρωταθλήματος με τα νέα δεδομένα που ήδη υπάρχουν».

Στη συνέχεια ο κ. Μαυρομάτης συμπλήρωσε: «Ευχαριστώ τους συνδιοργανωτές όλων των διοργανώσεων, τους χορηγούς μας και όλους τους ανθρώπους που δούλεψαν για να βγουν άρτιες όλες οι διοργανώσεις των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων 2014. Έχω την αίσθηση ότι το άθλημα μας, που έχει αντιμετωπίσει πολύ μεγάλες δυσκολίες τα προηγούμενα χρόνια, έχει μπει ήδη σε τροχιά ανάπτυξης και θεωρώ ότι σιγά – σιγά , αν συνεχίσουμε την προσπάθεια τα αποτελέσματα και στο Beach Volley θα είναι ορατά από όλο τον κόσμο.

Εξάλλου σε επίπεδο Εθνικών ομάδων, εκτός της σταθερής παρουσίας σε υψηλό επίπεδο, έχουμε και νέα παιδιά ήδη που έχουν διακρίσεις, αναφέρομαι φυσικά στις Κλέπκου / Κουρτίδου, που διακρίθηκαν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κ17. Το αύριο για την Ελλάδα είναι ιδιαίτερα ευοίωνο».

Φώτο: Teodor Black για το Greekvolley

Αθηνόδωρος Χατζηπαναγιώτου, μέλος του Δ.Σ. της ΕΟΠΕ: «Αισθάνομαι χαρά, διότι η εισήγησή μας και το ότι η Αλεξανδρούπολη επιλέχθηκε ως τελικός προορισμός της τελικής φάσης των Πρωταθλημάτων Beach Volley έχει μία πάρα πολύ μεγάλη επιτυχία. Νομίζω ότι δείχνουμε σε όλη τη Ελλάδα, ότι εκτός από το βόλεϊ σάλας που το αγαπούμε, και το βασικό ότι γνωρίζουμε από πλευράς διοργανώσεων, ότι ο κόσμος είναι δίπλα μας ακόμη και στο Beach Volley. Ένα μεγάλο μπράβο στον κόσμο της Αλεξανδρούπολης, της Περιφέρειας μας που βρίσκεται εδώ και θα παρακολουθήσει τους τελικούς. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συνδιοργανωτές και σε όσους βοήθησαν, τους εθελοντές, τους αθλητές, τα σωματεία και τον Δήμο Αλεξανδρούπολης. Από πλευράς μου, θέλω να πιστεύω ότι του χρόνου θα έχουμε πάλι μια αντίστοιχη διοργάνωση, ίσως και μεγαλύτερης εμβέλειας. Εμείς δείχνουμε σε όλη την Ελλάδα ότι ο Έβρος αγαπάει το βόλεϊ αλλά και το Beach Volley».

Θανάσης Ρέρρας, Ταμίας της ΕΟΠΕ, Πρόεδρος της Επιτροπής Beach Volley: «Κλείνουμε εδώ στην Αλεξανδρούπολη μετά από μία πάρα πολύ δύσκολη χρονιά. Μία χρονιά μέσα σε οικονομική κρίση, όπου οι πηγές και οι πόροι των ομάδων για τέτοιες διοργανώσεις ήταν δύσκολο να βρεθούν. Όμως η ΕΟΠΕ με νοικοκυριό και τεράστια προσπάθεια κατάφερε να φέρει εις πέρας ένα ακόμη Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Κρατάμε ζωντανό το θεσμό, βγαίνουν καινούριοι αθλητές, η ανάπτυξη του αθλήματος συνεχίζεται, η μαζικοποίηση συνεχίζεται. Κάνουμε τουρνουά σε όλη την Ελλάδα, επιτυχημένα χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα και παράπονα».

Στη συνέχεια ο κ. Ρέρρας συνέχισε με ευχαριστίες λέγοντας αρχικά: «Ευχαριστώ πολύ τους χορηγούς μας, την Lipton Ice Tea, τη Bodytalk για όλη τους τη βοήθεια, ευχαριστώ το προσωπικό της ΕΟΠΕ, τους διαιτητές, αλλά πάνω απ’ όλα τους πρωταγωνιστές του αθλήματος, που δεν είναι άλλοι από τους αθλητές. Τους ευχαριστώ από καρδιάς».

Φώτο: Teodor Black για το Greekvolley

Στέλιος Βραχιόλογλου, Πρόεδρος ΑΠΟΚΔΑ: «20 χρόνια μετά μας δίνεται και πάλι η δυνατότητα να φιλοξενήσουμε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Beach Volley στην Αλεξανδρούπολη. Η Αλεξανδρούπολη βέβαια ονομάζεται, όχι τυχαία, Μητρόπολη του βόλεϊ, έχοντας αναδείξει μεγάλες προσωπικότητες στο χώρο αυτό και κάθε χρόνο μπορούμε και διεκδικούμε τίτλους μέσα από την όμορφη πόλη μας, με τις δυνατότητες των αθλητικών υποδομών. Στα πλαίσια του αθλητικού τουρισμού βλέπουμε μία προσπάθεια, η οποία αναπτύσσει την περιοχή μας γενικότερα κάτι που πρέπει να γίνεται συχνότερα και με τα υπόλοιπα αθλήματα. Βλέπουμε ότι κόσμος διψάει για βόλεϊ και είναι ότι πιο ελπιδοφόρο, έτσι ώστε τα νεότερα παιδιά κυρίως να είναι κοντά στον αθλητισμό. Η διοργάνωση ήταν άρτια, οι άνθρωποι που ήρθαν από την ΕΟΠΕ ήταν ευχαριστημένοι και περιμένουμε και του χρόνου τέτοιες και ακόμη μεγαλύτερες διοργανώσεις στην πόλη μας».

Γεωργία Νικολάου, Αντιπεριφερειάρχης Έβρου: «Είναι μία σημαντική εκδήλωση, που γίνεται στην Αλεξανδρούπολη μετά από 20 χρόνια στην πόλη μας. Είναι πάρα πολύ σημαντικό που ο αθλητισμός είναι το κυρίαρχο στοιχείο, που θα πρέπει να το αξιοποιήσουμε και η Περιφερειακή αρχή η καινούρια, αλλά και ο Δήμος της Αλεξανδρούπολης. Έχουμε τις δυνατότητες, έχουμε τις υποδομές πιστεύω ότι πρέπει να το διεκδικήσουμε στην πόλη μας συχνότερα».

ΣΧΟΛΙΑ

Μπορείτε να σχολιάσετε μέσω Facebook ή Blogger (Google) επιλέγοντας την αντίστοιχη καρτέλα από πάνω

Ακολουθήστε το Alexandroupoli Online
Google News | Facebook | Twitter | Instagram | Linkedin | Pinterest

[ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ]$type=three$count=6$meta=0$snip=0$cate=0$rm=0$va=0

[ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ]$type=ticker$show=page$hide=mobile$count=12$cate=0$va=0

Όνομα

Αγγελίες,10,Αγροτικά,632,Αγωγοί,117,Αθλητικά,2066,Αλεξανδρούπολη,8855,Άμυνα,352,Ανακύκλωση,37,ΑΝΕΛ,58,Απεργίες,150,Άρθρα - Απόψεις,3050,Αστυνομικά,487,Αυτοδιοίκηση,3432,Αυτοδιοικητικές Εκλογές,859,Αυτοκίνητο,5,Αφιερώματα,235,Βαλκάνια,31,Βουλευτικές Εκλογές,484,Γελοιογραφίες,6,Γενικά,99,ΔΗΜΑΡ,22,Δημόσια Έργα,57,Δημόσιο,43,Διαδίκτυο,184,Διαμαρτυρίες,89,Διασκέδαση,38,Διδυμότειχο,732,Δράμα,120,Έβρος,18939,Εθελοντισμός,254,Εκδηλώσεις,2673,Εκκλησία,1263,Εκπαίδευση,1566,Ελλάδα,1336,Ελληνισμός,32,Ελληνοτουρκικά,347,Ενέργεια,77,Επιστήμες,13,Επιχειρήσεις,649,Εργασία,25,Εργασιακά,315,Ερευνα αγοράς,11,Ευρωεκλογές,71,Ευρώπη,122,Ζωή και Υγεία,333,Θράκη,787,Ιστορία,240,Καβάλα,200,Καιρός,35,Καταγγελίες,70,Καταναλωτικά,198,ΚΙΝΑΛ,29,ΚΚΕ,609,Κοινωνία,91,Κοινωνική Προσφορά,170,Κόσμος,687,ΛΑΕ,8,ΛΑΟΣ,19,Λήμνος,9,Μειονότητα,24,Μεταναστευτικό,147,Μόδα,8,Μουσική,199,ΝΔ,463,Ξάνθη,221,Οικολογία,351,Οικονομία,589,Ορεστιάδα,1567,Πανταζίδου,169,Παπανικολόπουλος,276,ΠΑΣΟΚ,279,Περιβάλλον,449,Περίεργα,9,Περιφέρεια ΑΜ-Θ,3971,Πολιτική,1525,Πολιτισμός,233,ΠΟΤΑΜΙ,24,Πρόσωπα,80,Προτεινόμενο,9,Πρώτο Θέμα,6337,Ροδόπη,434,Σαμοθράκη,680,Σαρσάκης,47,Σάτιρα,62,Σουφλί,589,Σπίτι,23,Συγκοινωνίες,290,Σύλλογοι,306,Συνέδρια,147,ΣΥΡΙΖΑ,411,Σχολείο,9,Τέχνες,116,Τεχνολογία,55,Τουρισμός,259,Τρίγωνο,71,Τυχερό,55,Υγεία,1126,Φέρες,408,Lifestyle,8,Media,306,Showbiz,19,
ltr
item
Alexandroupoli Online: Ολοκληρώθηκαν με απόλυτη επιτυχία οι τελικοί του Beach Volley Masters 2014 στην Αλεξανδρούπολη
Ολοκληρώθηκαν με απόλυτη επιτυχία οι τελικοί του Beach Volley Masters 2014 στην Αλεξανδρούπολη
Ολοκληρώθηκαν οι τελικοί του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Μπιτς Βόλεϊ Masters 2014 της Αλεξανδρούπολης, με τους Ζουπάνη και Κοτσιλιάνο να κατακτούν το χρυσό μετάλλιο στους άνδρες και τις Αρβανίτη / Τσιαρτσιάνη στις γυναίκες
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg6ChJBixwcv2pfMk3UppGhV_DRDUwt8Psf_XT8nkW4O9mJz7E3jRBN7K19uvV2w4X2VVbySV4GZn3DQKnfF2lSWgETLMZA78tduUl3fdT-9aGEkmSm3o0EHVrmsRBl3PJ2hPE84lSKTZk/s1600/MG_0297.JPG
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg6ChJBixwcv2pfMk3UppGhV_DRDUwt8Psf_XT8nkW4O9mJz7E3jRBN7K19uvV2w4X2VVbySV4GZn3DQKnfF2lSWgETLMZA78tduUl3fdT-9aGEkmSm3o0EHVrmsRBl3PJ2hPE84lSKTZk/s72-c/MG_0297.JPG
Alexandroupoli Online
https://www.alexpolisonline.com/2014/08/beach-volley-masters-2014.html
https://www.alexpolisonline.com/
https://www.alexpolisonline.com/
https://www.alexpolisonline.com/2014/08/beach-volley-masters-2014.html
true
1602981175067084807
UTF-8
Loaded All Posts Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Περισσότερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Δείτε περισσότερα ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ ΕΤΙΚΕΤΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα. Να βάζετε τόνους στις λέξεις για καλύτερα αποτελέσματα. Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Ιανουαρίου Φεβρουαρίου Μαρτίου Απριλίου Μαΐου Ιουνίου Ιουλίου Αυγούστου Σεπτεμβρίου Οκτωβρίου Νοεμβρίου Δεκεμβρίου Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μαϊ Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα πριν 1 λεπτό πριν $$1$$ λεπτά πριν 1 ώρα πριν $$1$$ ώρες χθες πριν $$1$$ μέρες πριν $$1$$ εβδομάδες σχολίασε Ακόλουθοι Ακολουθήστε THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Πίνακας Περιεχομένων