Στα μεγάλα διλήμματα, πρώτα η Πατρίδα

Φίλες και φίλοι, Βλέπετε πιστεύω και αναγνωρίζετε όλοι σας, την οικτρή οικονομική αλλά κυρίως πνευματική κατάσταση που βρίσκεται η πατρίδα μας, αλλά και ολόκληρος ο κόσμος γενικότερα. Βλέπετε πιστεύω και αναγνωρίζετε, ότι μέρα με την ημέρα

του Βασίλη Μαλκούκη, υποψήφιου βουλευτή Έβρου του ΛΑ.Ο.Σ

Φίλες και φίλοι,

Βλέπετε πιστεύω και αναγνωρίζετε όλοι σας, την οικτρή οικονομική αλλά κυρίως πνευματική κατάσταση που βρίσκεται η πατρίδα μας, αλλά και ολόκληρος ο κόσμος γενικότερα. Βλέπετε πιστεύω και αναγνωρίζετε, ότι μέρα με την ημέρα οδεύουμε από το κακό στο χειρότερο και θα συνεχίζουμε να πηγαίνουμε εκεί εάν δεν υπάρξει εκ μέρους μας... μεταμέλεια και αναστροφή των λανθασμένων επιλογών, έως ότου να εκπληρωθούν οι ρήσεις μεγάλων ανδρών του γένους μας, όπου είπαν πριν δυόμιση αιώνες ότι “θα έρθει καιρός όπου θα προσπαθήσουν να σας βάλουν δυσβάστακτους φόρους… αλλά δεν θα προλάβουν”. Αυτά θα πρέπει να περιμένουμε.

Ώσπου όμως να συμβούν αυτά και να υπάρξει μία στιγμή ανακούφισης για τον κόσμο, εμείς δεν μπορούμε να μένουμε αμέτοχοι στις εξελίξεις. Δεν μπορούμε να παραμένουμε θεατές των πραγμάτων που καθορίζουν την τύχη της ζωής των παιδιών μας. Δεν έχουμε το δικαίωμα να αδιαφορούμε για τον πόνο, την θλίψη και την ταλαιπωρία των συνανθρώπων μας, αλλά και τώρα πλέον και της ίδιας μας της οικογένειας, που βάλλεται και προσβάλλεται από τις αδηφάγες επιβουλές του συστήματος και τις καιροσκοπικές επιταγές των κυβερνώντων μας.

Πρέπει να αντισταθούμε.

Και η αντίστασή μας αυτή, πρέπει να γίνεται με οποιοδήποτε πρόσφορο μέσον και οποιαδήποτε στιγμή της ζωής μας, στην οποία μας δίνεται η ευκαιρία να διατρανώσουμε την αντίθεσή μας αυτήν, στην σκέψη του ολοκληρωτισμού του συστήματος, που θέλει να απομυζά και να εξαθλιώνει οικονομικά τους λαούς, για να μπορεί να τους ελέγχει και να τους επιβάλει τα βρώμικα, σκοτεινά και ανίερα σχέδιά του.

Αντισταθείτε λοιπόν σε αυτό, κάνοντας μια αυτοκριτική και έναν αυτοέλεγχο για τις επιλογές του παρελθόντος σας και προσέλθετε στο εκλογικό σας δικαίωμα, που είναι η ύψιστη πράξη αντίσταση με την μεγαλύτερη ανατρεπτική ισχύ και που κάποιοι προσπαθούν λυσσαλέα θα μπορούσα να πω, πλην ματαίως, να σας μεταπείσουν, πως τάχα δεν πρέπει να ασκήσετε.

Μην τους ακούτε.

Λένε πως δεν πρέπει εσείς να ασχολείστε με την πολιτική, για να μπορούν να ασχολούνται ανενόχλητα αυτοί και να καταφέρνουν χωρίς αντίδραση να ποδηγετούν τις ζωές μας.

Μην τους πιστεύετε. Πείτε όχι στην αποχή και στην συνενοχή.

Μην πέφτετε θύματα της προπαγάνδας τους. Μην ψηφίζετε τα κόμματά τους, όλα αυτά που παρουσιάζουν τα φερέφωνα των καναλιών τους, ως δήθεν λύσεις στα αδιέξοδά μας, διότι θέλουν να μας ξαναβάλουν στον ίδιο φαύλο κύκλο της καταστροφής.

Κυρίες και κύριοι, όσοι παρακολουθούν την πορεία μου, θα θυμούνται τις προειδοποιήσεις που είχα κάνει το 2012 για την προσπάθεια υπονόμευσης του Λαϊκού Ορθοδόξου Συναγερμού, με την ανάδειξη και υπερπροβολή εκ μέρους του συστήματος των δύο υποκατάστατων του ΛΑ.Ο.Σ, της Χρυσής Αυγής από την μια και των ΑΝ.ΕΛ από την άλλη. Και σας έλεγα ότι σας παραπλανούν και ότι δεν έχει καμία απολύτως σχέση το μεν πρώτο με το ελληνικό έθος και το δε άλλο με τα χριστιανικά ιδεώδη.

Και να τώρα που αποκαλύφθηκε η όλη αλήθεια, με την Χ.Α. και τις τυμπανοκρουσίες της για δήθεν άμεση λύση του μεταναστευτικού, από τις πρώτες μάλιστα μέρες της εκλογής της. Και είδατε τα αποτελέσματα τους. Και εγώ σας ερωτώ. Τι έκαναν 2,5 χρόνια στην βουλή; Τι άλλαξε; Που καλυτέρευσε επαναλαμβάνω η καθημερινότητά μας; Τι σταμάτησαν μέσα στο κοινοβούλιο; Τι αντιπρότειναν και τι διεκδίκησαν για να αλλάξει κάτι στην ζωή μας;

Αντιθέτως, κόντεψε η Ελλάδα να πάρει φωτιά με αυτήν την στείρα πόλωση που καλλιεργήθηκε μεταξύ άκρας αριστεράς και άκρας δεξιάς που με τις γνωστές δολοφονίες που παρακολουθήσαμε εμβρόντητοι όλοι μας κόντεψαν να αιματοκυλίσουν την Ελλάδα μας. Αυτά είδε ο κόσμος και απομακρύνθηκε από αυτούς και βέβαια και τα ίδια τα στελέχη τους, με επιβεβαίωση των όσων λέω την κάθοδο και την συστράτευση του βουλευτού της Χ.Α. Χρυσοβαλάντη Αλεξόπουλου με τον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό.

Από την άλλη μεριά τώρα έχουμε τους ΑΝ.ΕΛ να διαλύονται και να παλινδρομούν ιδεολογικά, παρουσιαζόμενοι και αυτοί ως “τσόντα” του συστήματος, αναπολώντας τα 10άρια% τα οποία υπέκλεψαν από την χριστιανική ιδιοσυγκρασία του Έλληνα, πράγμα που κατέρρευσε σαν χάρτινος πύργος με τις τελευταίες επίσημες δηλώσεις των ΑΝ.ΕΛ για επιτακτική στήριξη του άθεου, Αλέξη Τσίπρα.

Εμείς τότε σας προειδοποιήσαμε και έτσι και τώρα πάλι σας λέμε ότι η Ελλάδα κινδυνεύει με τους πειραματισμούς του Σύ.ριζ.α και των συνιστωσών του και ότι χρειάζεται η άμεση υποστήριξη της φωνής της σοβαρότητας, της καταλυτικής συνοχής και της πολιτικής εμπειρίας του Γ.Καρατζαφέρη για να φρενάρουμε εξελίξεις και τεκταινόμενα στον ελλαδικό αλλά και στον ευρωπαϊκό χώρο γενικότερα, τα οποία δρομολογήθηκαν και θα επηρεάσουν καίρια τις ζωές μας.

Τα δεκανίκια της Αμερικής έχουν βαλθεί να εξοντώσουν πολιτικά οποιονδήποτε αντιστέκεται στις ορέξεις τους. Έτσι η πάγια τακτική τους είναι η Γκεμπελίστικη μέθοδος της λάσπης. Όλοι θυμάστε τι έκαναν στον ΛΑ.Ο.Σ το 2012 με την υφαρπαγή των στελεχών μας για να μας λυγίσουν και να μας εξοντώσουν πολιτικά, αλλά δεν το πέτυχαν. Όλοι θυμάστε την μετέπειτα συκοφαντία και το ψεύδος εκείνο περί επιστροφής του προέδρου μας στην Ν.Δ που έπαιζε επί μήνες στα κανάλια τους, το οποίο διαψεύστηκε πανηγυρικά και το είδατε. Και τώρα αυτή η ατιμία περί μίζας. Σας λέω κατηγορηματικά ότι είναι ψεύδος και θα αποδειχθεί περίτρανα η σκευωρία και η πλεκτάνη τους αυτή, αλλά δυστυχώς αυτό θα γίνει, ΜΕΤΑ τις εκλογές. Δεν σας προβληματίζει το γιατί ειπώθηκαν όλα αυτά ένα μήνα πριν της 25ης Ιανουαρίου του 2015 για ένα θέμα που αφορά αποκλειστικά υποθέσεις του 2002 και 2007 αντίστοιχα. Γιατί τώρα; Είναι τυχαίο άραγε; Δεν σας λέει τίποτα αυτό; Μήπως σε κάτι αποσκοπεί; Μήπως κάποιοι θέλουν να δημιουργήσουν “κλίμα” εναντίων μας. Μην υποκύπτετε επιτέλους στις επαναλαμβανόμενες ατιμίες και βρώμικες μεθοδεύσεις τους. Σηκώστε το κεφάλι στην προπαγάνδα τους και ελάτε να συστρατευτείτε μαζί μας για να επιβάλουμε επιτέλους και να αντιτάξουμε το διεκδικητικό μας αύριο, από το υποχωρητικό και παρωχημένο εχθές τους.

Δράττοντας της ευκαιρίας, θα ήθελα να κάνω ανοικτή πρόσκληση απ' το βήμα αυτό σε όλους τους ανθρώπους του ευρύτερου πατριωτικού χώρου και να τους πω να σκεφτούν σοβαρά τις ανάγκες της πατρίδος μας και ιδιαίτερα τους τεράστιους κινδύνους που ελλοχεύουν για την Θράκη μας. Ξέρετε πολύ καλά ποιος είμαι, συναντηθήκαμε χρόνια σε κοινούς αγώνες και σε κοινές επιτυχίες και σκέψεις. Ξέρετε πολύ καλά ότι είμαι ο άνθρωπος που παντός άλλου, θα εκφράσει και θα υπερασπιστεί αμετακίνητα της ιδέες μας και τα υψηλά ιδανικά μας. Η στήριξή σας στο πρόσωπό μου θα είναι μια πράξη σεβασμού, αναγνώρισης και τιμής, που αρμόζει σε έναν άνθρωπο του χώρου, που θυσίασε και θυσιάζει τα πάντα γι' αυτά που εσείς πιστεύετε και αγωνίζεστε καθημερινά.

Ψηφίστε λοιπόν ανθρώπους που γνωρίζετε ποιοι είναι. Ανθρώπους που έχουν αποδείξει τι μπορούν να κάνουν και έχουν διάθεση και ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ να ποιήσουν το καλό.

Κάντε το για την πατρίδα και την οικογένειά σας.

Κάντε το για να γράψετε την μικρή, ΔΙΚΗ ΣΑΣ ιστορία αντίστασης..

Η Ελλάδα και τα παιδιά της, περιμένουν από εσάς την υπεύθυνη στάση σας.

Μην τους απογοητεύσετε…

Χρόνια πολλά σε όλους σας.

ΜΑΛΚΟΥΚΗΣ Δ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
Υποψήφιος Βουλευτής Έβρου με τον ΛΑ.Ο.Σ

ΣΧΟΛΙΑ

Μπορείτε να σχολιάσετε μέσω Facebook ή Blogger (Google) επιλέγοντας την αντίστοιχη καρτέλα από πάνω

Ακολουθήστε το Alexandroupoli Online
Google News | Facebook | Twitter | Instagram | Linkedin | Pinterest

[ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ]$type=three$count=6$meta=0$snip=0$cate=0$rm=0$va=0

[ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ]$type=ticker$show=page$hide=mobile$count=12$cate=0$va=0

Όνομα

Αγγελίες,10,Αγροτικά,626,Αγωγοί,117,Αθλητικά,2059,Αλεξανδρούπολη,8764,Άμυνα,351,Ανακύκλωση,36,ΑΝΕΛ,58,Απεργίες,149,Άρθρα - Απόψεις,3042,Αστυνομικά,487,Αυτοδιοίκηση,3388,Αυτοδιοικητικές Εκλογές,859,Αυτοκίνητο,5,Αφιερώματα,235,Βαλκάνια,31,Βουλευτικές Εκλογές,484,Γελοιογραφίες,6,Γενικά,99,ΔΗΜΑΡ,22,Δημόσια Έργα,57,Δημόσιο,43,Διαδίκτυο,184,Διαμαρτυρίες,89,Διασκέδαση,38,Διδυμότειχο,719,Δράμα,118,Έβρος,18787,Εθελοντισμός,254,Εκδηλώσεις,2644,Εκκλησία,1254,Εκπαίδευση,1539,Ελλάδα,1330,Ελληνισμός,31,Ελληνοτουρκικά,347,Ενέργεια,73,Επιστήμες,13,Επιχειρήσεις,641,Εργασία,23,Εργασιακά,312,Ερευνα αγοράς,11,Ευρωεκλογές,71,Ευρώπη,121,Ζωή και Υγεία,329,Θράκη,779,Ιστορία,236,Καβάλα,199,Καιρός,35,Καταγγελίες,70,Καταναλωτικά,198,ΚΙΝΑΛ,29,ΚΚΕ,601,Κοινωνία,91,Κοινωνική Προσφορά,170,Κόσμος,681,ΛΑΕ,8,ΛΑΟΣ,19,Λήμνος,9,Μειονότητα,24,Μεταναστευτικό,147,Μόδα,8,Μουσική,199,ΝΔ,463,Ξάνθη,219,Οικολογία,347,Οικονομία,589,Ορεστιάδα,1543,Πανταζίδου,168,Παπανικολόπουλος,276,ΠΑΣΟΚ,277,Περιβάλλον,441,Περίεργα,9,Περιφέρεια ΑΜ-Θ,3934,Πολιτική,1516,Πολιτισμός,230,ΠΟΤΑΜΙ,24,Πρόσωπα,80,Προτεινόμενο,7,Πρώτο Θέμα,6286,Ροδόπη,426,Σαμοθράκη,678,Σαρσάκης,44,Σάτιρα,62,Σουφλί,580,Σπίτι,23,Συγκοινωνίες,290,Σύλλογοι,305,Συνέδρια,143,ΣΥΡΙΖΑ,411,Σχολείο,9,Τέχνες,116,Τεχνολογία,55,Τουρισμός,258,Τρίγωνο,71,Τυχερό,55,Υγεία,1116,Φέρες,404,Lifestyle,8,Media,305,Showbiz,19,
ltr
item
Alexandroupoli Online: Στα μεγάλα διλήμματα, πρώτα η Πατρίδα
Στα μεγάλα διλήμματα, πρώτα η Πατρίδα
Φίλες και φίλοι, Βλέπετε πιστεύω και αναγνωρίζετε όλοι σας, την οικτρή οικονομική αλλά κυρίως πνευματική κατάσταση που βρίσκεται η πατρίδα μας, αλλά και ολόκληρος ο κόσμος γενικότερα. Βλέπετε πιστεύω και αναγνωρίζετε, ότι μέρα με την ημέρα
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhvjgtHLzl3Ln4h26IQLQbvLElWYm-yXuL0VfKy6VVVXRdV9KIWp3KkLjuOxk7HLFJl197Fd1Zdvv3Ofkku0oc6PLmivjFyYSmws5btzM5nOq8239x6qQAqOrVkmS3-ufNlLrsvKQaz_nI/s1600/malkoukis.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhvjgtHLzl3Ln4h26IQLQbvLElWYm-yXuL0VfKy6VVVXRdV9KIWp3KkLjuOxk7HLFJl197Fd1Zdvv3Ofkku0oc6PLmivjFyYSmws5btzM5nOq8239x6qQAqOrVkmS3-ufNlLrsvKQaz_nI/s72-c/malkoukis.jpg
Alexandroupoli Online
https://www.alexpolisonline.com/2015/01/blog-post_89.html
https://www.alexpolisonline.com/
https://www.alexpolisonline.com/
https://www.alexpolisonline.com/2015/01/blog-post_89.html
true
1602981175067084807
UTF-8
Loaded All Posts Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Περισσότερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Δείτε περισσότερα ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ ΕΤΙΚΕΤΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα. Να βάζετε τόνους στις λέξεις για καλύτερα αποτελέσματα. Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Ιανουαρίου Φεβρουαρίου Μαρτίου Απριλίου Μαΐου Ιουνίου Ιουλίου Αυγούστου Σεπτεμβρίου Οκτωβρίου Νοεμβρίου Δεκεμβρίου Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μαϊ Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα πριν 1 λεπτό πριν $$1$$ λεπτά πριν 1 ώρα πριν $$1$$ ώρες χθες πριν $$1$$ μέρες πριν $$1$$ εβδομάδες σχολίασε Ακόλουθοι Ακολουθήστε THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Πίνακας Περιεχομένων